Οδηγίες χρήσης FungaXT

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα FungaXT

Κρέμα για τη θεραπεία της μυκητίασης Το FungaXT έχει φυσική σύνθεση και συνταγογραφείται για οξείες αλλοιώσεις των νυχιών, του δέρματος των χεριών και των ποδιών. Η μοναδική φόρμουλα του φαρμάκου εγγυάται την ανακούφιση των συμπτωμάτων μετά την πρώτη χρήση. Δεδομένης της αντοχής των μυκήτων και του πλήθους των σταδίων με διαφορετική αντίσταση στα μυκητοκτόνα, η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά για μια ελάχιστη πορεία. Σε περίπτωση σοβαρής ζημιάς, η εγγραφή μπορεί να συνεχιστεί για έως και 2 μήνες.

Μορφή κατασκευής, ιδιότητες FungaXT

Το φάρμακο διατίθεται σε μορφή κρέμας και γέλης. Η κρέμα χρησιμοποιείται για βλάβες μεγάλης περιοχής. Το τζελ χρησιμοποιείται για εφαρμογή σε σημείο ή για την πρόληψη λοιμώξεων.

Έντυπο έγκρισης Κρέμα σε σωληνάριο, γέλη σε πλαστική συσκευασία με διανομέα
δομή 1 συστατικό μυκητοκτόνο, το υπόλοιπο της σύνθεσης είναι φυσικό
Συχνότητα λήψης 1-2 φορές την ημέρα
σειρά μαθημάτων 30+ ημέρες
είδος εφαρμογής Απλώστε στην καθαρισμένη, στεγνή επιφάνεια με ελαφριές κινήσεις
Περιορισμοί ηλικίας 7+
Ενδείξεις Εφίδρωση με ξινή μυρωδιά μυκητιασικής λοίμωξης, αδιαφανή απόρριψη, κίτρινα νύχια, φαγούρα, ξεφλούδισμα, ρωγμές στο πόδι, πόνος στη βάση των νυχιών, έλκη με πυώδη εκκένωση.
Αντενδείξεις Ατομική δυσανεξία στα συστατικά. Αλλεργία.
Συνθήκες αποθήκευσης Όχι υψηλότερη από 15C
Καλύτερο πριν από την ημερομηνία 10 μήνες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ για προφύλαξη χωρίς περιορισμούς και να το εφαρμόσετε σε καθαρή, στεγνή επιφάνεια σε μέρος με πιθανό κίνδυνο.

Συνιστάται κρέμα για επιβεβαιωμένες μυκητιασικές λοιμώξεις.

Οδηγίες χρήσης για την κρέμα

Οδηγίες για τη χρήση του FungaXT

Το FungaXT πρέπει να χρησιμοποιείται 1-2 φορές την ημέρα για 30 ημέρες. Ο τρόπος χρήσης του φαρμάκου για μυκητίαση φαίνεται παρακάτω.

Προετοιμασία για την εφαρμογή του FungaXT

Πριν από την εφαρμογή του φαρμάκου, η πληγείσα επιφάνεια πρέπει να καθαρίζεται. Αυτό γίνεται καλύτερα σε σόδα με σαπούνι και νερό.

Μέθοδοι και πεδίο εφαρμογής

Η κρέμα FungaXT πρέπει να εφαρμόζεται με τρίψιμο με κινήσεις μασάζ, πιάνοντας τις περιοχές που γειτνιάζουν με τις πληγείσες περιοχές. Αυτό είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ενός φράγματος απολύμανσης.

Η θεραπεία των ποδιών περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος κρέμας στο πάνω και κάτω μέρος του ποδιού, συμπεριλαμβανομένων των νυχιών, για να βοηθήσει στη σύλληψη του αστραγάλου.

Στάδια θεραπείας

Η θεραπεία για μυκητίαση εξαρτάται από την έκταση και τη διάρκεια της λοίμωξης. Στην αρχική φάση, τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν σε 1-2 εβδομάδες. Ωστόσο, δεν μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα. Χρειάζεστε μια πλήρη πορεία 1 μήνα. Σε σοβαρές περιπτώσεις, η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει έως και 2 μήνες. Εξετάστε τα στάδια σε σοβαρές βλάβες στα πόδια.

Πρώτη εβδομάδα

Ο πόνος σταδιακά εξαφανίζεται όταν περπατάτε, οι ρωγμές γίνονται λιγότερο βαθιές. Ο κνησμός γίνεται πιο ανεκτός. Η πυώδης εκφόρτιση μειώνεται. Η ξινή μυρωδιά εξασθενεί.

Δεύτερη - τρίτη εβδομάδα

Ο πόνος κατά το περπάτημα σχεδόν εξαφανίζεται. Τα σημεία της πυώδους εκκένωσης περιορίζονται. Οι κρούστες σχηματίζονται στις πληγείσες περιοχές και ξεφλουδίζονται εύκολα. Τα ροζ νύχια αναπτύσσονται από τη βάση της ανάπτυξης των νυχιών. Η μυρωδιά εξαφανίζεται.

Τρίτη έως τέταρτη εβδομάδα

Οι κρούστες ξεφλουδίζουν σταδιακά στη θέση πυώδους ρωγμών, η κίτρινη σκιά του δέρματος αντικαθίσταται με ροζ. Το δέρμα γίνεται μαλακό χωρίς πάχυνση. Τα νύχια μεγαλώνουν ξανά σε κανονικό ροζ χρώμα.

Τα στάδια θεραπείας για διαφορετικούς ανθρώπους μπορούν να συντομευτούν και να επιμηκυνθούν ανάλογα με τη γενική κατάσταση του σώματος. Η χρήση της κρέμας FungaXT στην Κύπρο έχει δείξει μια θεραπεία για τις μυκητώσεις στο 100% των ασθενών.