Κριτικές FungaXT

 • Δημήτριος
  Πήγα στο λουτρό με τους φίλους μου και μια μέρα αργότερα το πόδι μου άρχισε να φαγούρα. Όταν έφτασα στο σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια μου - η γυναίκα μου τρομοκρατήθηκε από τη μυρωδιά. Ο κνησμός απέτρεψε τον ύπνο τη νύχτα. Ο γιατρός συνέστησε την εφαρμογή της κρέμας fungaxt πρωί και βράδυ μετά το ντους. Βοήθησε αμέσως! Ωστόσο, η μυρωδιά ήταν ακόμη ενοχλητική, αλλά πέρασε μετά από 10 ημέρες. Σε περίπτωση που το συμβουλεύει ο γιατρός, συνεχίζω να μου λερωθεί. Υπέροχη κρέμα!
  FungaXT
 • Burak
  Η εγγονή μου είναι χρυσός! Σπουδάζει σε ιατρική σχολή, μαθαίνει νέα πράγματα κάθε μέρα! Πρόσφατα, το FungaXT μου έφερε κρέμα για σπασμένα τακούνια. Με έβλαψε να περπατάω για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν βοήθησαν αλοιφές. Άρχισε να λιπαίνει κάθε μέρα μετά το πλύσιμο των ποδιών του. Και ένα θαύμα - ο πόνος πέρασε, τα πόδια μου σταμάτησαν να βρέχονται. Τρώω όλη την ώρα τώρα. Κρέμα θαύματος!
  FungaXT
 • Raul
  Έχω μια υπεύθυνη δουλειά στην τράπεζα. Πρέπει να έχετε χέρια σαν χειρουργός. Το παρακολουθώ, πηγαίνω τακτικά στο σαλόνι για μανικιούρ. Πρόσφατα παρατήρησα ότι το καρφί στο μικρό δάχτυλό μου έγινε κίτρινο, η επιδερμίδα ήταν πρησμένη. Τρέχω στον δερματολόγο. Συμβούλεψε την κρέμα FungaXT ενάντια στη μυκητίαση. Άρχισα αμέσως να υποβάλω αίτηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τώρα όλα είναι καλά. Μου λερώνει ένα μήνα, θα παραγγείλω πιο σύντομα.
  FungaXT
 • Sabina
  Μου αρέσει να κάνω τα νύχια μου στο σαλόνι! Αλλά πρόσφατα, αφού επισκέφτηκα έναν μανικιουρίστα, άρχισα να μαζεύω ένα καρφί και μια εβδομάδα αργότερα το δάχτυλο πρήστηκε και φρεσκάρισε. Ένας φίλος έφερε μια νέα κρέμα θεραπείας fungaxt και την παραγγέλνει στο Διαδίκτυο. Πήρα σόδα και έβαλα κρέμα. Βοήθησε. Όμως το έβαλα για ένα μήνα για να μην επαναληφθεί η λοίμωξη. Το διέταξα ξανά για κάθε περίπτωση.
  FungaXT
 • Αναστασία
  Ο γιος μου είχε προβλήματα με τα πόδια του για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των παπουτσιών του. Είναι γεωλόγος και συχνά πρέπει να φοράει μακριά μουσαμά παπούτσια. Ψώρα, σπασμένα και φτερωτά τακούνιαΈκανα ραντεβού με γιατρό και, κατόπιν συμβουλής του, αγόρασα κρέμα FungaXT στο Διαδίκτυο. Το λερώθηκα για 2 μήνες - και όλες οι ρωγμές είχαν φύγει. Τώρα περπατά ευτυχισμένος, κοιμάται καλά. Χάρη στην κρέμα!
  FungaXT
Εκτίμηση FungaXT
4.4
18